de Buyer dage
de Buyer - depuis 1830
Det franske mærke de Buyer er mester i pander. De har produceret ikoniske stålpander siden 1830. Og ikke kun dem. Oplev en verden af fransk gastronomi med de Buyer.
Stål eller non-stick?
Hvilken pande er den rigtige for dig?
Stålpander fra de Buyer
De har virkelig perfektioneret kunsten at lave pander hos de Buyer. En stålpande er som vin, jo længere og oftere du bruger den, jo bedre bliver den.
- pander for livet - med den rette pleje vil de overleve dig
- naturligt non-stick - bliver non-stick, når du bruger den
- fantastiske resultater - perfekte steaks, luftige pandekager
- 100% naturlig - stål er et økologisk og genanvendeligt materiale. Ingen kemikalier, bare smurt med kærlighed og omhu med bivoks.
- egnet til alle varmekilder, inklusive induktion
Hvornår skal man vælge en stålpande?
- du vil gerne have en kvalitetspande, der holder hele livet
- til alle varmekilder, også egnet til ovnen
- en pande, der leder varmen jævnt, og som du kan opvarme til høje temperaturer, f.eks. til at stege kød på.
Hvad man skal være opmærksom på
- vand - stål er et naturligt materiale, så det ruster i vand. Panden må ikke bruges i opvaskemaskinen, og du må ikke lade den ligge i blød. Rengør med en svamp og varmt vand, og tør den godt med det samme. Eller… bare tør den af med et stykke køkkenrulle efter brug. Gør som franskmændene - de vasker simpelthen ikke panderne op.
- første brug - stål bliver non-stick ved brug. Før første brug, er det nødvendigt at krydre din pande, at „bage“ den.
- sort farve - ja, en rigtig stålpande bliver aldrig sølvfarvet igen, men det skal du ikke bekymre dig om. Som franskmændene siger - jo mere sort, jo bedre.
- vægt - stålpander er tunge, men de er 40% lettere end støbejern. De bliver også hurtigere varme.
Hvis du vil have en ordentlig pande, der holder hele livet, skal du vælge en af stål. Den magiske ingrediens i fransk madlavning er smør, men hemmeligheden bag succes er den rigtige pande.
Non-stick de Buyer-pande
Kvalitetspander af støbt let aluminium med en meget holdbar non-stick belægning.
- 100% sikkert for helbredet - uden PFOA og PFOS
- let og fremragende varmeledning - takket være aluminiumskernen
- ekstremt holdbart non-stick-lag - gør det nemt at tilberede mad og rengøre panden
- formen forbliver den samme - takket være materialets tykkelse
- egnet til alle varmekilder, inklusive induktion
Choc Resto Induction kollektionen er designet til optimal varmeledning og akkumulering. Takket være det ekstra tykke lag aluminium (5 mm) og den særlige ferromagnetiske bund er den ideel til induktion. Den er dog velegnet til alle typer varmekilder.
Choc B Bois kollektionen er udstyret med et behageligt bøgehåndtag behandlet med bivoks, der beskytter håndtaget mod varme (f.eks. på gaskomfurer) og forenkler grebet.
Choc Extreme kollektionen er udviklet til professionelle køkkener. Den har en 7 mm stærk magnetisk bund, en ekstremt hård overflade og en lang produktlevetid.
Hvornår skal man vælge en non-stickpande?
- du foretrækker lette pander, stål eller støbejern er for tungt til dig
- du har brug for en anden, lettere pande, som du nemt kan arbejde med, f.eks. til æg eller pandekager
- du kan lide enkel og hurtig madlavning
- du vil lave mad med en minimal mængde fedtstof
Hvad man skal være opmærksom på
- billig = vil sandsynligvis ikke holde længe, det billige non-stick toplag vil snart kradse af
- let = tynde pander virker gode i hånden, men de bliver hurtigt skæve. Og du kan ikke stege noget jævnt med dem længere.
- PFOA = perfluoroctansyre. Billige non-stick-belægninger indeholder dette stof, og det frigives, når laget beskadiges. Det er sundhedsskadeligt (det er potentielt kræftfremkaldende for mennesker og kan også forårsage infertilitet).
Non-stickpander er populære. De er nemme at håndtere og er ofte "den anden pande" i køkkenet. Du skal som regel udskifte dem ret ofte, de billige hvert eller hvert andet år, eller endda efter et par måneder. De Buyer non-stickpander vil være dig til gavn i meget længere tid. Takket være deres gode egenskaber er de lettere end stålpander, men lidt tungere end billige aluminiumspander.