Balsamicoeddike EXTRAVECCHIO DOP 100 ml, Giusti
Code: GIU701A100 dages returret Problemfri, med gratis pickup
Levering samme dagBestil før kl. 12:00
50 000+ produktanmeldelserSkrevet af vores kunder
Miljøvenlig emballage0% plastik
Product detailed description
Vigtigste fordele:
- Den exceptionelle balsamicoeddike EXTRAVECCHIO DOP er et symbol på den ældgamle kunst at lagre vin fra Modena
- eddiken er udelukkende fremstillet af most fra Trebbiano- og Lambrusco-druer uden tilsatte konserveringsmidler
- lagret i mindst 25 år i en række små fade af forskellige træsorter efter den traditionelle metode med pumpning og påfyldning
- cremefarve tekstur, høj densitet og karakteristisk smag med behagelige træagtige toner og en rig aroma af moden frugt
- passer godt sammen med Parmigiano Reggiano-ost, jordbær eller vaniljeis for harmoniske smagskontraster
- velegnet til at krydre grøntsagsflan, tortelloni med ricotta og spinat, frisk pasta eller risotto
- udmærker sig også på friske og lagrede oste, æggeretter og hvidt eller rødt kød, hvor den fremhæver smagen af ingredienserne
- anbefales også til desserter som panna cotta, mascarpone, kirsebærtærte, mørk chokolade eller cremet semifreddo
- kan også bruges som fordøjelsesmiddel - et par dråber efter et måltid hjælper på fordøjelsen og afrunder gourmetoplevelsen
- hver flaske er original, håndfyldt og pakket i en trækasse med en metalplade og Giusti-kvalitetsforseglingen
- flaskens volumen er 100 ml, og det officielle DOP-mærke garanterer produktets oprindelse, traditionelle produktion og enestående kvalitet
- Produktet bærer beskyttelsesmærket fra Consortium for Traditional balsamicoeddike i Modena og er udstyret med et certificeringsnummer
Yderligere oplysninger:
- volumen: 100 ml
Additional parameters
| Category: | Balsamicoeddike |
|---|---|
| Weight: | 1.04 kg |
| EAN: | 8006911001213 |
| Margin: | C |
| K překladu: | CZ AUTO |
| Kapacitet: | 0,1 l |
| Produkt type: | Krydderier |
| Materiale: | Glas1 |
| Producent: | Giusti |
| Margin-category: | A |
Be the first who will post an article to this item!
Add a comment