kopper og underkopper

106 items total
Tekop LEGIO NOVA 350 ml, Eva Solo
156 kr –7 %
145 kr
ES887255
Sake kop CELADON 35 ml, MIJ
Akce
37 kr –32 %
Sake kop CELADON 35 ml, MIJ
På lager (>5 pcs)
25 kr
MIJC5465
Sake kop, 50 ml, hvid sky, MIJ
Akce
37 kr –37 %
23 kr
MIJC5452
Espressokop med underkop BARISTA, sæt med 2 stk, hvid, WMF WM695939440
Saké-kop EARTH 50 ml, brun, MIJ
Akce
50 kr –36 %
32 kr
MIJC5167
Kop 150 ml, blå, keramik, MIJ
Akce
124 kr –30 %
86 kr
MIJC3169
Espresso krus, sæt med 2 stk, 80 ml, salvie, Eva Solo ES501120
Sakekop AQUA 35 ml, blå keramik, MIJ
Akce
43 kr –30 %
30 kr
MIJC2602
Milky Celadon teskål 150 ml menthol MIJ
Akce
56 kr –37 %
35 kr
MIJC7226
Tekop med underkop 220 ml, sort/mørkeblå, Bitz
118 kr –21 %
93 kr
BITZ821343
Kaffekop med underkop BARISTA, sæt med 2 stk, 160 ml, hvid, WMF WM695949440
Sake skål 80 ml, blå, MIJ
Akce
37 kr –32 %
Sake skål 80 ml, blå, MIJ
På lager (>5 pcs)
25 kr
MIJC5463
Tekop CRAFT BLACK 100 ml, MIJ
Akce Outlet
84 kr –36 %
53 kr
MIJC6927
Sake-kop 30 ml, sort, keramik, MIJ
Akce
47 kr –36 %
30 kr
MIJC2960
Kop 150 ml, grøn, keramik, MIJ
Akce
124 kr –30 %
86 kr
MIJC3167
Kaffekrus BARISTA, sæt med 2 stk, hvid, WMF
Outlet
230 kr
WM695959440
Sake kop PEARL 60 ml, sølv, keramik, MIJ
Akce
62 kr –30 %
43 kr
MIJC2573
Up
More products

Kopper og underkopper - et must-have til din five o'clock tea

Hvad er oprindelsen til kop og underkop?

Koppen og underkoppen har en lang og fascinerende historie og er blevet brugt til servering af te og kaffe i århundreder. Koppen og underkoppen siges at have sin oprindelse i Kina omkring det 17. århundrede, da tedrikning blev populært blandt de højere klasser.

I dag bruges kopper og underkopper til at servere te og kaffe både derhjemme og på caféer og restauranter over hele verden.

Tekopper og underkopper har ændret udseende i tidens løb, men deres grundlæggende funktion er den samme: en lille kop til varme drikke og en underkop til at opsamle spild eller dryp.

På Kulina kan du købe kopper og underkopper fra kendte mærker som Bitz, Seletti, Viva og Scandinavia, i alle størrelser, stilarter og i forskellige materialer.

Hvad er forskellen på kopper til te og kaffe?

Der er nogle brede skel mellem kopper, der er lavet til te og kaffe, mens der ikke er nogen faste regler for, hvilken type man skal bruge. Dette er nogle af de vigtigste forskelle:

  • Størrelse og form: Tekopper er normalt mindre med en mere delikat og tynd form, mens kaffekopper er større og har en bredere og mere cylindrisk form.
  • Håndtag: Tekopper har normalt en kort hank, der er beregnet til at blive grebet med fingrene, mens kaffekopper har en større hank, der kan håndteres med hele hånden.
  • Materialer: Kaffekopper er ofte lavet af tungere materialer som stentøj eller keramik, men tekopper er nogle gange lavet af mere delikate materialer som porcelæn eller benporcelæn.

Generelt afhænger valget af din yndlingskop til te og kaffe af dine personlige præferencer.

Te-etikette - hvordan blander man sukker i en tekop?

Te-etikette er en samling af regler og procedurer, som historisk set er blevet brugt i forbindelse med servering og indtagelse af te. Hvordan sukker blandes i en tekop, er en afgørende del af te-etiketten.

Når teen er hældt i tekoppen fra en tekande, tilsætter man traditionelt en passende mængde sukker, rører forsigtigt rundt i teen med en teske og smager derefter på teen for at afgøre, om den er sødet nok.

Afhængighed af te, mælk og sukker er mest et spørgsmål om smag, så der er ingen rigtig eller forkert metode til at gøre det. Nu hvor teen er klar, kan du servere den i en kop, et krus eller et te- eller kaffeglas.

Hvis du vil have lidt mere vejledning om de vigtigste ting til at tilberede og servere te, kan du læse vores indkøbsguide for at lære mere.