Japanske knive

73 items total
Japansk kødkniv GYUTOH 5000MCD 67 20 cm, ahorn, Miyabi
4 045 kr
MB34401201
Japansk skærekniv SUJIHIKI 4000FC 24 cm, Miyabi
1 511 kr
MB33950241
Japansk brødkniv 5000FCD 24 cm, Miyabi
1 991 kr
MB34686241
Kokkekniv GOLD CHEF KIRITSUKE 20,5 cm, Dellinger
998 kr
DNGRKH166
Japansk Santoku kniv 5000MCD 18 cm, Miyabi
3 790 kr
MB34374181
Japansk kløvekniv NAKIRI 4000FC 17 cm, Miyabi
1 414 kr
MB33952171
Japansk kokkekniv PETTY 15 cm, Dellinger
1 747 kr
DNGRSXL9302
Kokkekniv BLUE CHEF KIRITSUKE 20,5 cm, Dellinger
981 kr
DNGRKH164
210451 japonsky nuz gyuto harukaze professional 20 cm cerna dellinger DNGR8594195884092
Japansk grøntsagskniv SHOTOH 6000MCT 9 cm, Miyabi
1 480 kr
MB34072091
Japansk SANTOKU kniv 5000FCD 18 cm, Miyabi
1 991 kr
MB34684181
Japansk kniv CHAI DAO DAMASCUS 16 cm, brun, Güde
17 868 kr
GUDEDA774216
Japansk skiveskærerkniv SUJIHIKI 5000FCD 24 cm, Miyabi
1 994 kr
MB34680241
Kokkekniv BROWN CHEF KIRITSUKE 20,5 cm, Dellinger
998 kr
DNGRKH167
Japansk tanto kniv RED SPIRIT 21 cm, F.Dick
817 kr
FDCK8175321
Japansk kødkniv GYUTOH 5000FCD 24 cm, Miyabi
2 288 kr
MB34681241
Japansk Santoku kniv 4000FC 18 cm, Miyabi
1 414 kr
MB33957181
Japansk kokkekniv SUJIHIKI 24 cm, Dellinger
2 777 kr
DNGRSXL9309
Kokkekniv RED CHEF KIRITSUKE 20,5 cm, Dellinger
998 kr
DNGRKH165
Nakiri kniv GOURMET 17 cm, Zwilling
531 kr
ZW36129171
Japansk grøntsagskniv SHOTOH 7000D 13 cm, Miyabi
1 350 kr
MB34542131
Up
More products

Japanske knive: En kombination af tradition og præcision

Japanske knive er værdsat over hele verden for deres enestående skarphed, lethed og æstetiske design. Deres fremstilling er baseret på en lang tradition for smedekunst, som har udviklet sig i Japan gennem århundreder. Disse knive er designet til at give maksimal præcision og effektivitet ved udskæring, hvilket gør dem til uundværlige redskaber i ethvert køkken.

Læs også

Egenskaber ved japanske knive

  • Skarphed – takket være brugen af hårdere stål opnår japanske knive enestående skarphed, hvilket muliggør præcisionsskæring.
  • Lethed – tyndere blade og ergonomiske håndtag sikrer nem håndtering og mindre træthed ved langvarig brug.
  • Æstetik – ofte er de fremstillet af damaskusstål, hvilket giver et meget stilfuldt udseende, eller de er dekoreret med traditionelle japanske smedeteknikker, hvilket gør japanske knive ikke kun til funktionelle redskaber, men også til kunstværker.

Topmærker inden for japanske knive

Når du vælger en japansk kniv, er det vigtigt at fokusere på velrenommerede mærker, der kombinerer traditionelt håndværk med moderne teknologier:

  • Dellinger – dette mærke tilbyder et bredt udvalg af knive, der er inspireret af japansk kultur. Deres knive er af høj kvalitet, skarpe og holdbare, hvilket gør dem ideelle til både professionelle kokke og madentusiaster.
  • Miyabi – en virksomhed, der kombinerer tysk ingeniørkunst med japansk håndværkstradition. Miyabi-knive er kendt for deres enestående skarphed, præcision og æstetiske design.
  • Yaxell – en japansk producent med en lang tradition, hvis knive er populære blandt professionelle kokke i hele verden. Yaxell kombinerer traditionelle smedeteknikker med moderne materialer, hvilket sikrer høj kvalitet og ydeevne for deres knive.

Tips til valg af en japansk kniv

  • Type kniv – overvej, hvad du oftest vil bruge kniven til (f.eks. Santoku til alsidig brug, Nakiri til grøntsagsskæring).
  • Bladmateriale – vælg knive af høj kvalitet, der sikrer lang levetid og nem slibning.
  • Håndtag – et ergonomisk design og et håndtag af høj kvalitet sikrer et behageligt greb og sikker håndtering.

En investering i en japansk kvalitetskniv betaler sig ikke kun i forhold til funktionalitet, men også æstetik og lang levetid. Med disse knive bliver madlavningen en fornøjelse, og du kan opnå professionelle resultater i dit køkken.