Staub
Staub - et must-have til ethvert køkken
Staub som specialiserer sig i fremstilling af emaljerede støbejernsgryder og ovnfade, blev grundlagt af Francis Staub i 1974 og er i dag ejet af Zwilling J. EN. Henckels - et tysk firma, der også ejer Zwilling, Ballarini, Miyagi, Demeyere og Henckels Int.
Hjemme er, hvor Staub's cocotte er
Staub stammer fra Merville i Frankrig, og det er her, at støbejernsgryderne og de hollandske (eller rettere franske) ovne af høj kvalitet blev skabt og kombinerer traditionelt håndværk med topmoderne teknologi.
Ideen bag brandet Staub var at tilbyde gryder og bageudstyr, der kunne holde i årevis og lade folk dele deres kærlighed og passion for madlavning. Og det er præcis, hvad alle Staub's produkter siger med deres pålidelige kvalitet og smukke, blanke udseende.
Hvorfor er Staub produkter deres pris værd?
- Staub's gryder er meget tunge, og tungt støbejern har bedre termisk masse end noget andet materiale. Det betyder, at Duchs ovnfade og bradepander holder længere på varmen og er perfekte til at servere maden på bordet
- fadene er ikke bare tunge, men også tykke, hvilket gør Staub keramik meget modstandsdygtig over for skår og holdbar
- Staub har bragt processen med at emaljere deres produkter til perfektion, og flere emaljelag øger modstandsdygtigheden over for stenslag og ridser. Den stærke emalje giver også en non-stick overflade til gryderetter, som gør dem nemme at rengøre
- et låg som intet andet - det specielt formede låg på Staub's cocotte har fremragende fugtighedsbevarende egenskaber takket være det selvbrændende system, der sikrer en kontinuerlig regnvejrseffekt jævnt over rettens indhold. Det forhindrer kødet i at blive tørt, grøntsagerne forbliver møre, og hver ingrediens bevarer sin fulde smag
- alle Staub gryder er indvendigt emaljeret med en sort, mat finish af høj kvalitet med ideelle egenskaber til brænding, stegning og karamellisering af mad
- støbejern bevarer næringsværdierne og de fulde aromaer i alle ingredienser
- Staub gryder og andet bageudstyr er lavet til at holde i generationer, så der er ingen grund til at udskifte dem efter flere år, hvilket betyder, at du sparer penge og miljøet
- Staub fås i en bred vifte af farver, der giver dem et landligt look, og som vil se godt ud på ethvert spisebord.
For at opsummere: Det ser lige så godt ud, som det laver mad! Det er ikke underligt, at professionelle kokke og madlavningsentusiaster over hele verden elsker dette mærke, og du kan se Staub's gryder i de bedste kulinariske shows og i køkkenerne hos de bedste restauranter og kokke.