spækkniv

17 items total
Spækkniv CLASSIC IKON 9 cm, Wüsthof
Sticker
724 kr
WU408609
210961 spikovaci nuz alpha oak 13 cm hneda gude solingen
733 kr
GUDEE76413
211003 spikovaci nuz alpha bricole di venezia 10 cm hneda gude solingen GUDEV76410
210928 6 d764 10 white
835 kr
GUDED76410
210976 m764 10
710 kr –30 %
495 kr
GUDEM76410
Spækkniv TWIN CHEF 2 10 cm, Zwilling
Sticker Outlet
232 kr
ZW34910101
210904 spikovaci nuz kappa 10 cm stribrna gude solingen
624 kr
GUDE76410
Spækkniv PROFESSIONAL"S 10 cm, Zwilling
Sticker
515 kr
ZW31020101
Spækkniv TWIN GRIP XS 9 cm, Zwilling
Sticker
92 kr
ZW38601090
Lardekniv CLASSIC 9 cm, Wüsthof
Sticker
571 kr
WU406609
Spækkniv 12 cm, sort, Victorinox
Sticker
328 kr
VN5200312
Spækkniv CLASSIC 10 cm, Wüsthof
Sticker
621 kr
WU406610
Spækkniv TWIN GRIP 10 cm, turkis, Zwilling
Sticker
85 kr
ZW38160100
Spækkniv TWIN GRIP 10 cm, Zwilling
Sticker
92 kr
ZW38720100
Spækkniv CLASSIC LINE 10 cm, WMF
Sticker Outlet
232 kr
WM1874536030
Spækkniv TWIN GRIP 10 cm, grøn, Zwilling
Sticker
78 kr
ZW38094101

Spækknive - skærer nemt dine kødstykker i skiver

Hvad er en spækkekniv?

En spækkekniv, også kaldet "slicing knife", er en tynd, glat kniv med fremragende skærekvalitet og et spidst blad på 17 cm. Dette er den perfekte kniv til:

  • udskæring af rødt kød eller fjerkræ
  • finskæring af rå eller tilberedte fileter
  • skære skiver med en jævn tykkelse
  • spæk

På Kulina finder du professionelle spækhøkerknive fra Zwilling, Wusthof eller WMFfremstillet af holdbart rustfrit stål af høj kvalitet.

Hvordan laver man spæk?

Spæk er en kulinarisk teknik, der bruges til at tilberede store stykker kød. Det indebærer at flette lange strimler af fedt ind i kødet ved hjælp af en særlig kniv, der kaldes enspækkniv. Takket være landingen smelter fedtet under tilberedningen, og stegen eller ribbenene bliver fugtigere, blødere og mere smagfulde.

Når du har skåret fedtstriberne af, skal du lægge spækket i fryseren, før du begynder at spække - striberne bliver nemmere at stikke ind i kødet, når de er størknet.

Hvordan passer man på sin spækkekniv?

Køkkenknive er noget af en investering, så hvis du vil have din spækhøker til at holde længe, skal du sørge for at følge disse enkle regler for rengøring og opbevaring af dine knive:

  • knive tåler ofte opvaskemaskine, men vi anbefaler, at du rengør din kniv i hånden, da opvaskemidler kan beskadige overfladen på et stålblad
  • hvis en kniv har et træskaft, må den ikke komme i opvaskemaskinen
  • for at forhindre, at træhåndtag bliver tørre, skal du jævnligt smøre dem med linolie eller bivoks
  • opbevar din kniv separat, så knivene ikke bliver sløve. Brug en knivblok eller et etui til knive
  • slib din kniv regelmæssigt med en knivsliber

Hvis du ofte tilbereder kød i dit køkken, kan du også se vores udvalg af udbenings- og fileteringsknive.