Forged
Forged brand - af kærlighed til madlavning og spisning
Idéen om at skabe et mærke, der kunne tilbyde et karakteristisk, attraktivt knivsortiment af høj kvalitet, men frem for alt til en overkommelig pris, og at kombinere det med den japanske tradition for knivsmedning, blev født i Holland i 2014.
I 2015 blev mærket Forged lanceret med de to første knivserier: Brute og Intense. Mange kokke og amatørkokke var vilde med kvaliteten og stilen på Forged knive, og snart fulgte flere nye kollektioner og nye typer knive. Siden 2021 har Forged tilbudt 6 forskellige serier - Katai, Olive, Sebra, VG10, Brute og Intense (du kan læse mere om dem HER), hver med sit eget karakteristiske, smedede look og unikke grebdesign. Alle Forged knive er mærket med Forged -logoet, der er stemplet ind i hver eneste kniv.
Men hvordan bliver Forged knive lavet?
Ideen bag skabelsen af Forged knive var at fremstille dem på en traditionel måde. Smedning bruges til at styrke og forene kniven, og håndsmedning af høj kvalitet styrker kniven endnu flere gange. Forged knivene knækker ikke så let, da de efter passende varmebehandling får høj modstandsdygtighed og holdbarhed.
Så grundlæggerne af mærket Forged besluttede at kontakte en lille, men passioneret knivfabrik med entusiastiske knivmagere, som fremstiller hver kniv i hånden på traditionel vis. Deres passion for knive og håndværk ligger til grund for Forged's navn, kvalitet og karakteristiske udseende, som er let genkendeligt.
Læs mere om, hvordan knivene fra Forged fremstilles her.