At tilberede en perfekt saftig bøf kræver ikke kun dygtighed, men også de rigtige redskaber. For kødelskere er stålpander det oplagte valg - holdbare, alsidige og gode til at lede varme. Find ud af, hvorfor denne uforgængelige trofasthed heller ikke bør mangle i dit køkken.
- Tåler alle temperaturer
Stål har en fremragende varmebestandighed, så du kan få fuldt udbytte af madlavning ved høje temperaturer. Stål leder og lagrer også varmen godt. Det er det ideelle valg til tilberedning af kød ved høj varme. - Forbedrer dens egenskaber
Mere om .Stålpande du koger og steger, jo bedre bliver det. Når man bruger panden, bliver den sort, hvilket ikke er en dårlig ting, men en positiv forandring. Hvilket andet køkkengrej kan du sige bliver bedre med årene? - Helt ufarlig
Overflade af jern pander er meget hårdt, og du ridser det ikke ved normal brug. Andre pander kan afgive overfladebehandling og komme i maden under tilberedningen, men med stål sker det ikke på nogen måde. - Alle varmekilder
Stål er et ferromagnetisk metal, så man kan tilberede mad med det på alle varmekilder, også induktion. Så du behøver ikke at bekymre dig om, hvad du skal gøre med denne pande, når du får et induktionskomfur. - Robust og solid
Ved første øjekast giver kogegrej i stål et solidt indtryk, og det ser ikke kun solidt ud, det er det også. Med korrekt håndtering vil det tjene dig i mange år, og du kan endda testamentere din elskede pande til dit afkom.